Novinka Wai Moment přináší nekonečné léto i soutěž

Jedinečné alkoholické letní osvěžení, to je perlivá novinka s ovocnou příchutí Wai Moment z kategorie hard seltzers, která se zejména ve Spojených státech stala největším nápojovým trendem posledních let. Nyní si tuto „ochucenou alkosodu“ můžete užít i vy!  

Název nové prémiové značky Wai Moment vznikl odvozením od slova wai, které v havajštině znamená voda. A co víc připomíná teplé letní večery než právě voda a Hawai? Letní pohodu si můžete udržet po celý rok, a to právě díky tomuto jedinečnému prémiovému hard seltzeru.

Hard seltzers vznikají postupným kvašením ovoce, cukru nebo ječného sladu. Wai Moment obsahuje alkohol 4 % obj. a méně než 99 kalorií na 330 ml. Dostupný je ve třech variantách – Minty Lime Time Sensation, Crazy Berries Sensation a Tropical Crew Sensation.

Odpovězte na soutěžní otázku a vyhrajte! Vylosujeme 5 výherců, kteří získají balení 24 kusů prémiové novinky Wai Moment!

Soutěžní otázka:

Příchuť jakého tropické ovoce najdete ve variantě Wai Moment Tropical Crew Sensation?

  1. Mango, papaya, ananas
  2. Mango, papaya, maracuya
  3. Mango, ananas, maracuya

Více informací a nápovědu hledejte na https://www.waimoment.com.

18+ vychutnávejte zodpovědně.

Odpovědi zasílejte na mail: redakce@all4fun.cz do 12. 9. 2021. Do předmětu uveďte „Wai Moment“. Podmínkou účasti v soutěži  je dát like FB profilu All4fun, nebo instagramovému profilu All4funcz. Nezapomeňte uvést kontaktní údaje.

Na výhru nevzniká právní nárok.

Čtěte dál …

Podzim v Alcronu ve velkém stylu

Trojice známých šéfkuchařů předvede to nejlepší ze svého umění Ikonická pražská restaurace Alcron se snaží svým hostům neustále přinášet nevšední gastronomické zážitky. Kromě skvělých pokrmů, prémiového servisu a stylového prostředí zde vždy můžete čekat něco navíc....

pokračovat ve čtení