Vánoční tipy z Levandulového údolí – darujte zážitek i dobrý pocit

I když ještě nemáte koupené všechny vánoční dárky, můžete zůstat v úplném klidu. Zapalte si vonnou svíčku a podívejte se, co pro vás a vaše blízké přichystalo Levandulové údolí. Vybrat si můžete na e-shopu www.levanduloveudoli.cz, nebo se stavte o víkendech přímo v Levandulovém údolí v Chodouni ve středních Čechách. Každý víkend před Vánoci je připraven adventní program pro celou rodinu a ochutnat můžete i spoustu tradičních dobrot z českého kalendáře.

  • Adoptujte BIO Levanduli Chodouňskou a staňte se filantropem planety

Levandulové údolí v Chodouni, proslavené pěstováním unikátní BIO levandule, představilo nový projekt: Adopci BIO Levandule Chodouňské. Cílem „adopce“ je výzkum této byliny jako pomocníka pro boj s nejrůznějšími typy onemocnění a výstavba EKO kempu v nádherném prostředí čisté přírody Levandulového údolí, v samém srdci Národního geoparku Barrandien.

Adopce 1 rostlinky stojí 1 000 Kč, jako poděkování získá zájemce zápis na Zdi cti, čestný titul Filantrop planety nebo zážitkový oběd pro dva v Levandulovém údolí.

https://www.levanduloveudoli.cz/adopce/filantrop-planety-s-obedem-v-levandulovem-udoli/

  • Den pro bohyně

Den pro bohyně by už podle názvu měl přinášet nirvánu vašemu tělu i duši, a tak to také bude. Ráno v 9:00 vás přivítá Helena Neumannová, zakladatelka Levandulového údolí, při skvělém BIO čaji a povídání o bylinkách. Jistě se najde prostor i pro povídání o zdraví, nejrůznějších radostech i trápeních. Zjistíte, co můžete udělat bez chemie, pilulek a vedlejších účinků pro lepší nervové pochody, dýchací a trávicí systém, vaše problémy a samozřejmě i lepší dny bez vyčerpání, stresu a nespavosti.

Poté následuje terapie tancem, jógou i meditací s certifikovanou lektorkou Janou Bagarovou. Víte, že lze tělo, mysl i duši ozdravovat uvolněným tancem, hudbou i pohybem v přírodě, který v Levandulovém údolí zažijete?

Po zdravém obědě z místních surovin se projdete Levandulovým údolím a odpočinete si při hodinové aromaterapii v našem „Domečku“. Jen vy, knížky o hledání smyslu života, moderní cesty ke zdraví a aromaterapie s BIO levandulovým nápojem dle vašeho výběru. Náš BIO esenciální olej pochází z BIO Levandule Chodouňské, lisované za studena, a dalších čistých přírodních olejů. Olej pomáhá zklidnit a harmonizovat mysl.

Poté si zažijete stezku všemi smysly, vyrobíte si vlastní klobouk na cesty a výlety a vyfotíte se v Levandulovém údolí. Budete se cítit božsky na těle, mysli i duši.

https://www.levanduloveudoli.cz/zazitky/den-pro-bohyne/

  • Romantická večeře při svíčkách v duhové hale levandulového údolí pro pár

S tímto zážitkem darujete také skutečný odpočinek spojený s vyprávěním příběhu BIO levandule a rodiny Heleny Neumannové. Příběh s obědem pro dva v samém srdci bývalých vápencových moří – Národního geoparku Barrandien.

Zažijte romantickou večeři nebo pozdní oběd pro dva v Duhové hale s tradiční boho výzdobou při svíčkách se slavnostně dekorovaným stolem, s aromaterapií s BIO Levandulí Chodouňskou. Menu sestává ze tří chodů, lahve růžového vína nebo levandulového prosecca či mojita. Součástí je neomezená konzumace BIO levandulových nápojů. 

https://www.levanduloveudoli.cz/zazitky/romanticka-vecere-pri-svickach-v-duhove-hale-levanduloveho-udoli/

Podrobnosti o programu a nabídce unikátních BIO produktů Levandulového údolí najdete na www.levanduloveudoli.cz, na FCB a IG.

Čtěte dál …

Podzim v Alcronu ve velkém stylu

Trojice známých šéfkuchařů předvede to nejlepší ze svého umění Ikonická pražská restaurace Alcron se snaží svým hostům neustále přinášet nevšední gastronomické zážitky. Kromě skvělých pokrmů, prémiového servisu a stylového prostředí zde vždy můžete čekat něco navíc....

pokračovat ve čtení