Soutěž o elektrický sekáček VIVESS

S cílem usnadnit život v kuchyni startuje PENNY novou poutavou věrnostní kampaň určenou všem, kdo rádi vaří. V rámci akce lze získat se slevou až 66 procent šikovné pomocníky pro každé kuchařské dobrodružství.

„Kvalitní nádobí přináší nejen radost z vaření, ale také úsporu času a dokonalé výsledky. Proto zahrnuje naše letošní první kampaň širokou škálu vysoce kvalitního nádobí a profesionálních domácích spotřebičů značky VIVESS, které nejenže plní svou funkci, ale jsou i stylovým doplňkem pro každý domov,” uvedl Vít Vojtěch, vedoucí strategického marketingu PENNY.

Kuchařská vášeň si zaslouží to nejlepší

Příprava lahodných pokrmů půjde jedna báseň s kvalitními hrnci a pánvemi z kovaného hliníku. Navíc nádobí VIVESS má vysoce kvalitní nepřilnavý povrch a je vhodné pro všechny typy sporáků, takže nezáleží na tom, jestli vaříte na plynu či elektřině. Spotřebiče VIVESS zase vynikají vysokým výkonem a díky své praktičnosti a užitečným funkcím také výrazně usnadní vaření.

V sadě nádobí naleznete pánve nejrůznějších velikostí a hloubek pro různé příležitosti užití. Kastrol s poklicí je vybaven sítkem pro snadné slévání vody při vaření. Zajímavým detailem u pekáče je aroma úchytka, do níž lze při pečení nalít třeba olej nebo víno a díky jejich pomalému prokapávání získat ještě šťavnatější a jemnější maso.

Stejně nápaditě jsou vymyšleny i spotřebiče VIVESS. Například elektrické struhadlo disponuje různými typy nástavců, které lze pohodlně dát do myčky. Podobné je to i u elektrického sekáčku. K tyčovému mixéru je zase k dispozici stojánek, do kterého lze přístroj uložit, aby se nepovaloval někde v šuplíku a byl vždy po ruce. Příznivci zdravého stravování ocení horkovzdušnou fritézu, ve které si pokrm připraví bez použití oleje.

Vyhrajte sekáček poravin s All4fun a PENNY

Více informací naleznete na .www.penny.cz.

Soutěžní otázka: Lze mýt elektrický sekáček v myčce?

Odpovědi zasílejte na mail: redakce@all4fun.cz do 5. 2. 2024. Do předmětu uveďte  „PENNY“.

Ze zaslaných  správných odpovědí vylosujeme jednoho výherce elektrického sekáčku potravin VIVESS.

Výherce bude kontaktován mailem.

Na výhru nevzniká právní nárok.

Vy, kteří nyvyhrajete, nezoufejte. Máte možnost v prodejnách PENNY zakoupit elektrický sekáček a další kuchyňské pomocníky za zvýhodněnou cenu. Jak na to?

Sbírejte body a získejte kvalitní pomocníky do kuchyně se slevou

Zákazníci získávají za každých 200 korun nákupu v prodejnách PENNY po celé České republice jeden bod. Za každých deset nasbíraných bodů lze využít slevu na nákup produktů VIVESS ve výši až 66 %. Nádobí a spotřebiče VIVESS jsou přitom k dispozici exkluzivně pouze v síti PENNY. Sběratelská kampaň potrvá v prodejnách PENNY až do 3. dubna 2024. Získané body pak bude možné uplatnit ještě týden poté, tj. do 10. dubna 2024. Akce pak platí do vyprodání a vydání zásob v jednotlivých prodejnách PENNY.

Více informací, přehled produktů a úplná pravidla lze najít v informačních letáčcích nebo na webových stránkách www.penny.cz.

Čtěte dál …

Podzim v Alcronu ve velkém stylu

Trojice známých šéfkuchařů předvede to nejlepší ze svého umění Ikonická pražská restaurace Alcron se snaží svým hostům neustále přinášet nevšední gastronomické zážitky. Kromě skvělých pokrmů, prémiového servisu a stylového prostředí zde vždy můžete čekat něco navíc....

pokračovat ve čtení