Letní smoothie drink z Kefírového mléka z Valašska

Suroviny

400 ml Kefírového mléka nízkotučného z Valašska s příchuti jahoda

jahody dle chuti

mléko ke zředění

máta na dozdobení

Postup přípravy

Jahody rozmixujeme s Kefírovým mlékem z Valašska s příchuti jahoda, přidáme mléko ke zředění, aby smoothie nebylo příliš sladké. Pokud máme k dispozici můžeme použít Čerstvé mléko z Valašska. Jakmile máme vše rozmixované podáváme s ledem a dozdobíme lístky máty.

Kefírové mléko nízkotučné s příchutí

Toto mléko obsahuje probiotické kultury (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacteria, Streptococcus Thermophilus). Je vhodné pro všechny věkové kategorie. Obsahuje 0,8 % tuku. Kefírové mléko nízkotučné se dobře hodí po celý rok nejen k osvěžení, ale výborně také i do studené kuchyně. Řadí se k nízkotučným produktům, tudíž je vhodné pro udržení zdravého životního stylu a štíhlé linie. Velkou výhodou je praktický uzavíratelný uzávěr, který umožňuje kefír zabalit i na cesty a lze jej tak konzumovat během celého dne. Mlékárna Valašské Meziříčí jej vyrábí ve čtyřech příchutích jahoda, meruňka, višeň a od února 2021 také v příchuti citron, bezový květ.

Čtěte dál …

Podzim v Alcronu ve velkém stylu

Trojice známých šéfkuchařů předvede to nejlepší ze svého umění Ikonická pražská restaurace Alcron se snaží svým hostům neustále přinášet nevšední gastronomické zážitky. Kromě skvělých pokrmů, prémiového servisu a stylového prostředí zde vždy můžete čekat něco navíc....

pokračovat ve čtení