Zažeňte zimu s novinkou- horkým Bavorákem

Jaro a sluníčko stále nikde a vám už dochází nápady, jak se v chladném počasí zahřát až do morku kostí? Vyzkoušejte po generace milovaný „Bavorák“ ve formě nového teplého nápoje v kombinaci s tonicem. Všemi oblíbená chuť populárního „Bavoráku“ ve své horké verzi navíc odhalí sladké ovocné tóny, které vás pohladí na jazyku. 

Horký Bavorák si jednoduše připravíte jak z legendárního Fernet Stock Original, tak i ze svěží citrusové verze Fernet Stock Citrus. V nerezové nádobě smíchejte a zahřejte na 70 °C 4 cl Fernet Stock Original či Citrus a 12 cl tonicu Schweppes. Ozdobte plátkem citrusu a nechte se unášet ohňostrojem lahodné chuti. 

Novinku můžete navíc ochutnat ve ski areálu v Koutech nad Desnou dne 5. února, kde na vás bude čekat vytuněný Fernet Stock Truck. Pokud tedy nevíte, co zábavného podniknout v únoru a váš diář zeje prázdnotou, vezměte s sebou partu přátel nebo rodinu a vychutnejte si mimo lyžovačky nebo běžkování skvělý horký Bavorák, který vás zahřeje a příjemně naladí za každých okolností. 

PR tip:

Fernet Stock Original

Fernet Stock Original je tradiční český hořko-bylinný nápoj, který se vyrábí ze směsi 14 tajných bylin z celého světa. Díky poctivému výrobnímu procesu a ruční přípravě bylin vznikl unikátní produkt s charakteristickou chutí milovaný již po několik generací. Nejlépe si ho vychutnáte samotný nebo v míchaném drinku Bavorák – a to jak v klasické, tak i horké variantě.

 Objem: 1 l

Obsah: 38%

Doporučená cena: 325,- Kč

Více na www.bartidashop.cz.
Podívejte se na Instagram @fernetstock_cz a objevte další zajímavé recepty, které dodají grády každé příležitosti. Tak na vaše příběhy!

Čtěte dál …

Podzim v Alcronu ve velkém stylu

Trojice známých šéfkuchařů předvede to nejlepší ze svého umění Ikonická pražská restaurace Alcron se snaží svým hostům neustále přinášet nevšední gastronomické zážitky. Kromě skvělých pokrmů, prémiového servisu a stylového prostředí zde vždy můžete čekat něco navíc....

pokračovat ve čtení