Nealkoholické pivní mixy COOL se rozrůstají o novou generaci COOL+ s funkčními benefity

Společnost Pivovary Staropramen, průkopník v oblasti pivních mixů na českém trhu, představuje novinku ve svém portfoliu. Vedle klasických nealkoholických pivních mixů COOL, které se těší velké oblibě již od svého uvedení v roce 2011, přináší nové varianty COOL+ Energy s výtažkem z guarany, kofeinem a vitamínem B5 a COOL+ Vitality s výtažkem z ženšenu, zinkem a vitamíny B5, B6 a C.

Kombinace benefitů a chutí v pivních mixech

Pivovary Staropramen zahajují novou éru ochuceného nealkoholického piva. Nová řada COOL+ není pouhým rozšířením sortimentu, ale také revolučním krokem směrem k osvěžujícím nápojům, které navíc poskytují zajímavé funkční výhody.

COOL+ je k dostání hned ve dvou variantách: COOL+ Energy s příchutí červeného pomeranče a grepu, který je obohacený o extrakt z guarany, kofein a vitamín B5, a COOL+ Vitality  s tropickou příchutí manga, ananasu a pomeranče, doplněný o extrakt z ženšenu, antioxidanty a vitamíny B5, B6 a C. Obě varianty jsou bez konzervantů a poskytují osvěžení a zároveň benefity pro aktivní životní styl.

Aktivnější životní styl Čechů

Pivovary Staropramen touto novinkou reagují na měnící se preference a životní styl konzumentů. Stoupající obliba nealkoholických piv a pivních mixů v uplynulých letech není pouze výsledkem změn preferencí mezi mladými dospělými, ale spíše odrazem proměny životního stylu napříč celou společností. Lidé všech věkových kategorií jsou dnes mnohem aktivnější, sportují, cestují a dbají na zdravý životní styl. Zároveň si rádi dopřejí osvěžující nápoj na bázi piva.

„Pivní mixy vznikly původně jako kombinace ovocné složky a piva s nízkým obsahem alkoholu okolo 2 %. Dnes však téměř všechny pivní mixy, které se u nás konzumují, připadají na jejich nealkoholické varianty, které se na trhu objevily o pár let později,“ popisuje Kristina Odstrčilová, manažerka značky COOL ze společnosti Pivovary Staropramen a dodává: „COOL+ pivní mixy posouvá zase o krok dál. Věříme, že se bude těšit stejné oblibě jako jeho předchůdci.“

Nealkoholický pivní mix COOL je k dispozici v několika variantách, od již tradičních příchutí grepu a citronu po tmavou švestku.

Novinku podpoří reklamní kampaň „Vyždímej den naplno“, která odstartovala tento týden a k vidění bude v televizi, on-line, kinech i na vybraných prodejnách. S novým COOL+ se také bude možné setkat na akcích jako Běh pro Světlušku nebo Apetit piknik.

Spot je k vidění zde:  https://www.youtube.com/channel/UChSRLYA8ee6N1LpWhH8CBhA

Čtěte dál …

Podzim v Alcronu ve velkém stylu

Trojice známých šéfkuchařů předvede to nejlepší ze svého umění Ikonická pražská restaurace Alcron se snaží svým hostům neustále přinášet nevšední gastronomické zážitky. Kromě skvělých pokrmů, prémiového servisu a stylového prostředí zde vždy můžete čekat něco navíc....

pokračovat ve čtení