Řešíte dárky na poslední chvíli? Máme tip, kde sehnat vše na jednom místě 

Vánoce se kvapem blíží a vy pořád nevíte, čím letos potěšíte své blízké? Navíc nesnášíte zdlouhavé obíhání obchodů v nepříjemné zimě a nákupní centra vás nebaví? Máme pro vás několik praktických tipů, jak se předvánočnímu shonu vyhnout a sehnat dárky pro všechny členy rodiny i na poslední chvíli. Řetězec obchodů Kaufland, kde najdete vše potřebné k tomu, abyste byli letos pod stromečkem za hvězdu, má otevřeno i na Štědrý den až do 11:45 hodin. Navíc jsme pro vás připravili malou inspiraci, čím vykouzlit svým nejbližším úsměv na tváři, abyste nemuseli dlouho a složitě hledat.

Pro tatínka, pro dědu nebo pro jakéhokoli labužníka 

Pro milovníky delikates může být skvělou volbou Serrano šunka, kterou Kaufland nabízí v dárkovém balení s nožem pod svou značkou K-Favourites. Jelikož balení obsahuje štědrých 6,5 kg kvalitní šunky, připravte k němu ještě vtipný vzkaz, že už se těšíte na společný večer s vínem, kdy tuto šunku ochutnáte. Darujete zároveň také to nejcennější – společně strávený čas.  

Pro nejmenší  

Nejkouzelnější okamžiky Vánoc umí přičarovat právě dětská radost. Obdarujte letos svoje ratolesti dřevěnými hračkami Kidland, které seženete taktéž v Kauflandu. Kojence i větší děti pak můžete stylově obléknout do kousků od značky Kuniboo.   

Mamince, babičce, sestře nebo kamarádce 

V Kauflandu seženete také kosmetiku značky Bevola, která jistě potěší jakoukoli ženu. Nechte ji zářit díky prvotřídní péči o pleť, protože pravá krása vychází z přirozenosti. Ženy potěšíte také slušivé oblečením, třeba pastelové svetříky nebo vínové šaty z bio bavlny Oyanda. O to, aby se žena vašeho života cítila jako v bavlnce i doma, se postarají dekorace ve stylu hygge od Liv & Bo. Vše k dostání v Kauflandu. 

Pro manžela nebo kamaráda 

Všem, kdo mají rádi věci ve vlastních rukou – ať už na zahradě anebo v garáži, udělá radost nářadí značky Parkside. V Kauflandu seženete kompletní výbavu pro kutily i zahrádkáře. S kvalitními hobby nástroji jim každý nový projekt půjde hladce od ruky.

Pro toho, kdo nikdy nic nechce 

Každý máme v rodině minimálně jednoho člověka, který každý rok opakuje, že žádné dárky nechce, protože nic nepotřebuje a vše má. Tak si usnadněte rozhodování, pořiďte dárkovou poukázku do Kauflandu a nechte je, ať se obdarují sami. Věřte, že nešlápnete vedle. Kaufland nabízí vše na jednom místě, a tak si své přání splní opravdu každý. 

To by bylo. Věříme, že vám těchto několik praktických rad usnadní letošní vánoční přípravy a že si tak svátky užijete v klidu a pohodě i když dárky kupujete na poslední chvíli. Tak šťastné a veselé!  

Čtěte dál …

Podzim v Alcronu ve velkém stylu

Trojice známých šéfkuchařů předvede to nejlepší ze svého umění Ikonická pražská restaurace Alcron se snaží svým hostům neustále přinášet nevšední gastronomické zážitky. Kromě skvělých pokrmů, prémiového servisu a stylového prostředí zde vždy můžete čekat něco navíc....

pokračovat ve čtení