Vánoční tip z restaurace Červený jelen: Deset druhů tradičního cukroví z kuchyně Marka Fichtnera

Nedostatek času, předsevzetí prožít advent bez stresu, nedůvěra k vlastním kuchařským schopnostem, chuť vyzkoušet dobroty z rukou zkušených profesionálů… Důvodů, proč jste se rozhodli letos nepouštět do pečení vánočního cukroví, může být bezpočet. A všechny mají jedno řešení – prvotřídní hotové cukroví z oblíbené pražské restaurace Červený jelen. 

Tým pod vedením šéfkuchaře Marka Fichtnera a cukrářky Kláry Řezníčkové připravil kolekci 10 druhů domácího vánoční cukroví:  Linecké slepované, včelí úly, ořechy, vanilkové rohlíčky, ořechové kostky, košíčky s vaječným likérem, marokánky, rumová kolečka v mléčné čokoládě, ořechové s povidly a bezlepkové kokosové kuličky. Vše vyrobeno poctivě, z prvotřídních surovin v té nejvyšší kvalitě. Cena za ½ kg  je 445 Kč a za 1 kg výtečného cukroví  870 Kč. „Tento rok jsme zvolili cestu české klasiky. Podle našich zkušeností je  u zákazníků nejoblíbenější, což nás vlastně ani nepřekvapuje, vždyť tyhle voňavé kousky k českým Vánocům prostě patří,“ dodává šéfkuchař Marek Fichtner.

Objednávky v Červeném jelenovi přijímají od pondělí 27. 11. do vyprodání zásob telefonicky (735 123 647), na One Menu nebo  e-mailem: cervenyjelen@cervenyjelen.cz

Čtěte dál …

S.Pellegrino uvádí další ročník mezinárodní prestižní kuchařské soutěže Young Chef Academy. Otevírá tak dveře talentovaným kuchařům do 30 let

Až do 19. června 2024 se mohou mladí kuchaři, včetně zástupců z České republiky, přihlásit do celosvětové renomované soutěže S.Pellegrino Young Chef Academy a představit pokrm, který vyjadřuje jejich jedinečnou kreativitu a vizi. Zatím jediným českým úspěšným...

pokračovat ve čtení