Ubrousek a sáček provoní chleba, pečivo nebo jakoukoliv svačinu medem

Ekologický sáček na svačinu nebo ubrousek překvapí svojí odolností, designem a přidanou hodnotou v podobě voňavého včelího vosku. Potravinové obaly jsou ručně vyrobeny ze 100% bavlny a včelího vosku v manufaktuře na jižní Moravě. Materiál, z kterého je obal zhotoven je čistě přírodní vosk, bez jakékoliv přidané chemie. Obal plně nahrazuje plastové pytlíky nebo potravinové fólie, které člověk běžně používá v kuchyni. Snadno se navíc tvaruje přímo v ruce díky tělesné teplotě. Může se proto použít k zakrytí misky s jídlem nebo jako podložka pro válení těsta. Potraviny, které do něj zabalíte vydrží svěží díky ochranné vrstvě včelího vosku. Obaly se hodí na zabalení svačiny, chleba, pečiva, ovoce nebo zeleniny.

Wrapík a Nepytlík, jak je trefně výrobce nazval, vydrží až 160 použití, nejsou pratelné, nečistoty se jenom jemně otřou. Obaly nejsou vhodné pro balení a uskladnění masa.

V současné době spotřebitelé také ocení antibakteriální vlastnost 100% přírodního včelího vosku.

Wrapík se prodává ve dvou rozměrech, 25×25 cm, 30×35 cm a v 8 zajímavých designech. Jeho funkčnost a výtvarné provedení ocení nejenom školáci.

Nepytlík je dostupný ve dvou rozměrech, menší (27×22 cm) je vhodný pro pečivo nebo ovoce a zeleninu, do většího (30×32 cm) lze pohodlně umístit celý bochník chleba.

Obaly jsou schválené Státním zdravotním ústavem jako sekundární potravinový obal.

Doporučená cena:

Wrapík 30×35 cm                       180,00Kč

Wrapík 30×35 cm/25×25 cm       250,00Kč

Nepytlík na rohlík 27×22 cm      220,00Kč

Nepytlík na chleby 30×32 cm     280,00Kč

Čtěte dál …

Přírodní katastrofy se podepisují na venku zaparkovaných autech. Jak eliminovat finanční dopady v případě vichřic či povodní?

Přírodní katastrofy každoročně zasáhnou tisíce lidí. Vichřice, kroupy a silné bouřky často ničí vše, co jim přijde do cesty – a výrazně se podepisují na venku zaparkovaných autech. Aktuálně ČR hrozí také silný déšť a velké povodně. Pro takové případy se proto vyplatí...

pokračovat ve čtení