Dva dorty a stovka hostů: Bočanová slavila narozeniny ve velkém stylu

Mnoho žen po překročení určitého věku narozeninový den raději tají. Nejlepší přátelé Mahuleny Bočanové se však rozhodli herečku překvapit a uspořádat oslavu, na kterou se bude ještě dlouho vzpomínat.

„Dnes je významný den z mnoha důvodů. Přesně před pětatřiceti lety jsme poznali Mahu, a od té doby jsme spolu prožili opravdu mnoho. Navíc je takovou patronkou našeho Gilcentra Weber, takže spojit její narozeniny s oficiálním otevřením, bylo zkrátka nasnadě,“ vysvětluje s nadšením jeden z majitelů Roman Klimek. „Navíc jsme hned takto na začátku už stihli získat ocenění zákaznické péče Czech Top Shop,,“ dodává spolumajitel Alexander Stibila.

„Tehdy jsem slavila v baru s kamarádkami dvacetiny a dva kluci nám nechali poslat láhev, tak to vlastně celé začalo,“ vypráví sama herečka. „Já jsem velký gurmán, takže grilování miluji. Jeden obrovský gril Weber mám už spoustu let na zahradě. Pravidelně pořádáme velké grilovačky, hlavně na Márinky narozeniny přijde parta kamarádů, jí se a slaví celý den.“

Kde je dobré jídlo, nemohl chybět ani Zdeněk Pohlreich, který si hned novou prodejnu důkladně prohlédl a grily vyzkoušel: „je to nádhera, gril Weber mám doma, pro mě je to legenda.“ Že je grilování spíš pánská disciplína potvrzuje energická modelka a podnikatelka Romana Pavelková: „u nás vždycky za grilem stojí chlapi, tedy táta a brácha. My se s mamkou rády necháme pohostit, alespoň takhle výjimečně.“

Popřát herečce přišli také kolegyně Ivana Andrlová, Radka Pavlovčinová, herec Petr Ryšavý, který s sebou vzal i nového chlupatého člena domácnosti, Miss České republiky Iveta Maurerová a Nikola Kokyová, podnikatelka Meg Mašková a tiktoker Abe Charvát.

Foto: Grilcentrum Weber

Čtěte dál …

Řemeslná pekárna Zrno zrnko uvádí dokonalé koláče, šneky a další sladké kousky – v hlavní roli: extra čerstvé máslo z La Formaggeria Gran Moravia

Kvalitní máslo je nezpochybnitelným králem každé pekárny, ve které to s poctivým řemeslem myslí opravdu vážně. Své o tom vědí v oblíbené pekárně  Zrno zrnko, kde týdně zpracují 150 kilo másla! Stejně jako u všech dalších surovin, také v tomto případě sáhli po tom...

pokračovat ve čtení