Je vám zima? Máte chuť na nějaký super teplý drink? Pak právě pro vás jsou připraveny naše tipy na zahřátí a dobrou náladu.
HORKÝ BAVORÁK
Do sklenice nalijte 4 cl Fernet Stock Citrus nebo Original, přilijte 12 cl tonicu a zahřejte ideálně na 70 stupňů. Na závěr ozdobte plátkem čerstvého citronu. Všem známá chuť populárního „Bavoráka“ navíc odhalí v horké verzi nové ovocné tóny.
BOŽKOV GROG
Do sklenice nebo hrníčku nalijte 6 cl Božkov Original a zalijte horkou vodou. Podle chuti přidejte cukr nebo citron. Na závěr ozdobte plátkem čerstvého citronu.
BOŽKOV ČERNÝ
Do sklenice nebo hrníčku nalijte 6 cl Božkov Černý, přilijte 15 cl horké vody a podle chuti přidejte cukr. Na závěr ozdobte pomerančem.
BOŽKOV VAJEČŇÁK SE ŠLEHAČKOU
Do skleničky nalijte 6 cl Božkov Vaječný likér a ozdobte čerstvě ušlehanou šlehačkou. Můžete dozdobit nastrouhanou čokoládou nebo skořicí.
AMUNDSEN MINT TEA
Do sklenice nalijte 4 cl vodky Amudsen a přilijte 15 cl horkého mátového čaje. Na závěr přidejte včelí med a citron.
AMUNDSEN GINGER TEA
Do sklenice nalijte 4 cl vodky Amudsen a přilijte 15 cl horkého zázvorového čaje. Na závěr přidejte včelí med a citron.
BARTIDA BRAZILSKÁ KÁVA
Do vysoké sklenice nalijte 3 cl Bartida Slivovice, přilijte 15 cl horké překapávané kávy a 1 cl Mixer Kokos. Na závěr ozdobte smetanovou pěnou, muškátovým oříškem a pomerančovou kůrou.
BARTIDA FROZEN PRINCESS
Do vysoké sklenice nalijte 4 cl likéru Bartida Hruška, přilijte 12 cl jablečného džusu a 2 lžičky medu. Na konec ozdobte hřebíčkem a badyánem.
BAILEYS HOT CHOCOLATE
Ohřejte 220 ml mléka pomocí přístroje na espresso a nechte ho po dobu 10 minut zchladnout. Vmíchejte 28 g čokoládového prášku a přilijte jednoho panáka Baileys Irish Cream Original. Ozdobte strouhanou čokoládou, marshmallows nebo šlehačkou.
CAPTAIN COLA
Do vysoké sklenice nasypte led, přilijte jeden díl Captain Morgan Original Spiced Gold a dolijte colou. Ozdobte plátky limetky.
PASSION FRUIT BERRY
Do sklenice nalijte 4 cl Legendario Ronssé Punch au Rhum, 15 cl brusinkového džusu, 0,5 cl šťávy z mučenky a 0,5 cl Fernet Stock Citrus. Ozdobte badyánem a kůrou z citronu.
LEGENDARIO RONSSÉ TONIC
Vysokou sklenici naplňte ledem, přilijte 4cl Legendario Ronssé Punch au Rhum, dolijte 15-20 cl vašeho oblíbeného tonicu a zastříkněte 2 střiky Angostura. Na závěr ozdobte čerstvými jahodami, malinami a snítkou máty.