Opečený chléb s Javořickou pomazánkou a grilovanou paprikou

Chystáte se grilovat si něco k večeři? Máte mezi sebou
i vegetariány, které už nudí grilovaná cuketa a lilek? Pojďme jim to trochu zpestřit a potěšme je opečeným chlebem bohatě zdobeným paprikou z grilu, česnekem, rozmarýnem
a Jaroměřickým Tradičním pomazánkovým lahůdkovým, jedním z loňských vítězů soutěže Regionální potravina v Kraji Vysočina. Čím si tento mléčný výrobek vysloužil toto uznávané ocenění? Rozhodně svou smetanově jemnou chutí podle originální české receptury. Jedinečná pochoutka Jaroměřické mlékárny se totiž vyrábí výhradně ze smetany
a přírodních surovin. Můžete si ji dopřávat nejen naslano, ale i nasladko. Více na
https://mlekarna.cz/cz.    

Počet porcí: 4 porce

Doba přípravy: 25 minut

Náročnost: *

Ingredience:

4 plátky chleba

4 menší papriky

2 stroužky česneku

1 ks Jaroměřické Tradiční pomazánkové Lahůdkové od Jaroměřická mlékárna, a. s.

rozmarýn, sůl, pepř, petrželka

Zdroj: regionalnipotravina.cz

Čtěte dál …

Podzim v Alcronu ve velkém stylu

Trojice známých šéfkuchařů předvede to nejlepší ze svého umění Ikonická pražská restaurace Alcron se snaží svým hostům neustále přinášet nevšední gastronomické zážitky. Kromě skvělých pokrmů, prémiového servisu a stylového prostředí zde vždy můžete čekat něco navíc....

pokračovat ve čtení