Opečený chléb s Javořickou pomazánkou a grilovanou paprikou

Gastronomie, Recepty

Chystáte se grilovat si něco k večeři? Máte mezi sebou
i vegetariány, které už nudí grilovaná cuketa a lilek? Pojďme jim to trochu zpestřit a potěšme je opečeným chlebem bohatě zdobeným paprikou z grilu, česnekem, rozmarýnem
a Jaroměřickým Tradičním pomazánkovým lahůdkovým, jedním z loňských vítězů soutěže Regionální potravina v Kraji Vysočina. Čím si tento mléčný výrobek vysloužil toto uznávané ocenění? Rozhodně svou smetanově jemnou chutí podle originální české receptury. Jedinečná pochoutka Jaroměřické mlékárny se totiž vyrábí výhradně ze smetany
a přírodních surovin. Můžete si ji dopřávat nejen naslano, ale i nasladko. Více na
https://mlekarna.cz/cz.    

Počet porcí: 4 porce

Doba přípravy: 25 minut

Náročnost: *

Ingredience:

4 plátky chleba

4 menší papriky

2 stroužky česneku

1 ks Jaroměřické Tradiční pomazánkové Lahůdkové od Jaroměřická mlékárna, a. s.

rozmarýn, sůl, pepř, petrželka

Zdroj: regionalnipotravina.cz

Čtěte dál …