Ochutnejte novinku FuzeTea Orange Cardamon

Oblíbené nápoje FuzeTea nabízí spojení směsi čajového extraktu s příchutí ovoce a bylinek, díky kterému se můžete odpoutat od každodenního shonu a ponořit se do světa chutí a vůní. Čajový extrakt je z udržitelných zdrojů a je certifikován Rainforest Alliance. Novinkou je limitovaná zimní příchuť, která v sobě kombinuje černý čaj, stimulující chuť pomeranče a špetku kardamonu posilující imunitu. Černý čaj v kombinaci s pomerančem a kardamomem, to je nová zimní příchuť populárního nápoje FuzeTea. „Obliba nápojů FuzeTea u zákazníků roste, proto se jim snažíme přinášet nové a zajímavé příchutě, které odrážejí roční období ale i zákaznické preference. Tato nová příchuť umožňuje podávání jak ve studené, tak teplé variantě, což zákazníci s příchodem zimy jistě velmi ocení,“ vysvětluje Lukáš Topol, marketingový manažer značky FuzeTea Coca-Cola HBC ČR a SR. Novinka je dostupná ve dvou verzích balení – 0,5 litru a 1,5 litru. Limitovaná zimní příchuť přináší neotřelé spojení černého čaje, pomeranče a kardamomu. Právě kardamon se nejčastěji používá jako dochucovadlo do jídel a nápojů. Jedná se o jedno z nejdražších koření a často se mu přezdívá královna chuti. Zároveň se traduje, že kardamon má magické účinky a žena, která podá muži nápoj se špetkou kardamomu, ho prý navždy okouzlí. Takže dámy neváhejte, ochutnejte a ideálně se o novou příchuť podělte i si se svou drahou polovičkou

Čtěte dál …

Fitnutky pro mlsání bez výčitek

Vstoupili jste do nového roku s předsevzetím, že s veškerým sladkým je konec? Vaše lednice a spíž jsou teď plné zeleniny, ovoce a dalších výhradně zdravých potravin. Obáváte se, že pro něco, co potěší nejen vaši duši, tam již není místo? Platforma Fitshaker, která se...

pokračovat ve čtení

Česká republika se vrací na gastronomickou mapu světa – začátkem května se v Praze uskuteční národní kolo proslulé kuchařské soutěže BOCUSE D’OR

Dva teplé pokrmy kompletně připravené během 5 hodin a 35 minut, ideálně 12 kuchařů se svým týmem a 30 porotců, skutečných mistrů gastronomického oboru. A k tomu nezměřitelná dávka emocí, adrenalinu, fantazie a kuchařského umění.  To vše “live” před zraky diváků, v...

pokračovat ve čtení