Kytky k jídlu v receptech i herbáři

Netradiční kuchařka plná netradičních a chutných receptů. Naučíte se elegantně využívat dary přírody, které najdete všude kolem nás. Kniha Kytky k jídlu přináší popis a ilustrace 40 druhů bylin a téměř 100 receptů. Kniha je rozdělena na čtyři části dle ročních období. Snadno tak dohledáte recept, který můžete vyzkoušet právě teď.

O autorce

Jana Vlková se s humorem představuje jako expertka jedlého kvítí a býlí, jako květožroutka. Živila se jako překladatelka a novinářka v oboru cestování a gastronomie. Vaření, jídlo a květiny jsou její vášní. Své dlouholeté zkušenosti z těchto oborů dnes s radostí předává dál. V roce 2015 vydala svou první Květinovou kuchařku. Nová kuchařka Kytky k jídlu je volným pokračováním. Jana vede semináře a workshopy v přírodě. Pořádá i nejrůznější přednášky o jedlém kvítí.

Čtěte dál …

S.Pellegrino uvádí další ročník mezinárodní prestižní kuchařské soutěže Young Chef Academy. Otevírá tak dveře talentovaným kuchařům do 30 let

Až do 19. června 2024 se mohou mladí kuchaři, včetně zástupců z České republiky, přihlásit do celosvětové renomované soutěže S.Pellegrino Young Chef Academy a představit pokrm, který vyjadřuje jejich jedinečnou kreativitu a vizi. Zatím jediným českým úspěšným...

pokračovat ve čtení