JAKO Z RESTAURACE. LIDL PŘEDSTAVUJE ČERSTVÁ A POCTIVÁ JÍDLA POD 100 KČ

Lidl představil pestrou nabídku nové kategorie čerstvých jídel na každý den. Většinou jde o tradiční české recepty, ale v nabídce nechybí ani oblíbené pokrmy například z asijské kuchyně, sladkých a veganských jídel. Jídla jsou vyrobená převážně z kvalitních lokálních surovin bez konzervantů a jsou zabalená ve 100% recyklovatelném obalu. V prodeji budou za méně než 100 korun, zákazníci si tak mohou dopřát kvalitní a chutné jídlo za přijatelnou cenu.

Svíčková, tvarohové knedlíky, nebo veganská verze Kung Pao – to vše nyní najdete v Lidl nabídce hotových jídel. Každé z nich je připraveno z kvalitních surovin, bez použití konzervantů a stabilizátorů. Hotové pokrmy navíc neprošly pasterizací nebo sterilací, takže si zákazníci mohou pochutnat na čerstvých jídlech, od základu vařených, nejmodernější technologií cook&chill a za dostupné ceny.

„Jsme nadšení, že můžeme představit naši novou řadu čerstvých jídel na každý den, která přináší nejen kvalitu, ale i chuť za dostupnou cenu. Vycházíme z tradičních českých receptů, ale nechybí ani oblíbené pokrmy z asijské kuchyně či sladká a veganská jídla,“ uvádí tisková mluvčí společnosti Lidl Eliška Froschová Stehlíková.

Všechna jídla vznikla pod taktovkou šéfkuchaře Filipa Sajlera, který společně se svým týmem Cibule Bistro sestavil více než 20 lahodných pokrmů. Základem každého z nich je vždy poctivý vývar Cibule Bistro.

„Tvoříme nový standard a novou kvalitu, jedná se o unikátní kombinaci poctivého kuchařské řemesla a špičkové primárně skandinávské technologie, inovativní je také použití poctivě taženého vývaru do každého jídla. Věříme, že naše nová nabídka představuje ideální alternativu pro každodenní stravování,“ doplňuje šéfkuchař Filip Sajler.

Čtěte dál …