75 receptů oblíbené food blogerky Markéty Pavleje v luxusním provedení

Jaro, léto, podzim i zima v kuchyni známé a respektované food blogerky Markéty Pavleje alias Kitchenette se otevírá na 176 stranách inspirativní, do detailu propracované kuchařky Kitchenette – Rok v kuchyni. V e-shopu Kitchenette  je v prodeji i s bonusem – vlastnoručním podpisem autorky.

Originální publikace Kitchenette ‒ Rok v kuchyni vychází z oceňovaného food blogu www.kitchenette.cz. Markéta Pavleje na ní intenzivně pracovala déle než rok a na výsledku je to znát. Kuchařka na první pohled zaujme nejen množstvím receptů, ale také atraktivními fotografiemi a food stylingem – vše produkovala sama Markéta ve svém domácím „ateliéru Kitchenette“. Grafické zpracování je dílem uznávaného knižního grafika Martina T. Peciny. Kniha je vytištěna na krásném přírodním papíře s šitou vazbou, s kvalitními látkovými záložkami a pevnými deskami je připravena na časté používání. Bez obav a s radostí v ní tak můžete znovu a znovu objevovat klasické i exotické, sladké i slané pokrmy plné nápadů, nových chutí a ingrediencí.

„Tuhle knížku jsem tvořila opravdu z láskou a plnila jí recepty, které bych sama v kuchařce chtěla najít. Takové ty recepty, které se stanou vašimi rodinnými a budete se k nim stále vracet. Myslím, že se to povedlo, protože s odstupem času od vydání, dostávám často zprávy od čtenářů, že ten a ten recept milují a bez něj už by to nebyly ty pravé Vánoce. Lidi si zamilovali také francouzský jablečný koláč a další..“ říká Markéta Pavleje.

Čtěte dál …

Nový neformální gastronomický projekt CRAFTED FOR FRIENDS zve do svých řad všechny tvůrce, prodejce a fanoušky kvalitních craftových produktů

Živina, pražírna výběrové kávy Dos Mundos, lihovar Landcraft, řemeslná pekárna Zrno zrnko, Rodinné řeznictví Čejka, dovozce prvotřídního Kampotského pepře .pepper..field, výrobce přírodních zmrzlin a nanuků Fresca Paleta a jediné pražské certifikované bio řeznictví...

pokračovat ve čtení

Řemeslná pekárna Zrno zrnko uvádí dokonalé koláče, šneky a další sladké kousky – v hlavní roli: extra čerstvé máslo z La Formaggeria Gran Moravia

Kvalitní máslo je nezpochybnitelným králem každé pekárny, ve které to s poctivým řemeslem myslí opravdu vážně. Své o tom vědí v oblíbené pekárně  Zrno zrnko, kde týdně zpracují 150 kilo másla! Stejně jako u všech dalších surovin, také v tomto případě sáhli po tom...

pokračovat ve čtení