Tip na netradiční adventní výlet: Večerní prohlídka pivovaru Radegast v Nošovicích za svitu čelovek a s rozšířenou ochutnávkou

Chcete-li si na chvíli odpočinout od rušných adventních trhů a sladké chuti cukroví či svařeného vína, vydejte se na netradiční večerní prohlídku pivovaru Radegast v Nošovicích s čelovkami a s rozšířenou ochutnávkou piva Sahara- Brut IPA. Prohlídky se konají ve středu 7., 14. a 21. prosince od 18 hodin.

Za svitu čelovek projdete výrobními prostory jednoho z nejmodernějších pivovarů v České republice. Na úvod se v návštěvnickém centru seznámíte s celým varním procesem a historií pivovaru, která se začala psát spolu s položením základního kamene v roce 1966, první várku piva uvařil sládek Jaromír Franzl o čtyři roky později. Sládci dodnes zachovávají původní recepturu, která Radegastu zaručuje nezaměnitelnou chuť a výraznou hořkost. Součástí prohlídky je nová varna, pivovarské sklepy, kde pivo zraje a dokvašuje, stáčírna a moderní, plně automatizovaný logistický sklad piva.

Na závěr čelovkové trasy jsme pro účastníky připravili rozšířenou degustaci Radegast Ryze hořké 12 a navíc i Volbu sládků – pivo Sahara. Všechny tři večerní prohlídky začínají v 18 hodin a každá je maximálně pro čtyřicet lidí, proto doporučujeme zájemcům, aby neváhali a rezervovali si místo. Očekáváme, že stejně jako loni bude o tento nevšední pivovarský zážitek velký zájem,“ říká Simona Polášek Jasníková, specialista provozu návštěvnického centra Radegast.

Cena večerní prohlídky je 199 Kč na osobu. Návštěvníci starší 18 let dostanou navíc čtyři plechovky piva Radegast na doma. Prohlídku si zájemci mohou rezervovat předem na telefonním čísle 558 602 566, e-mailem na exkurze@radegast.cz nebo online na webu www.radegast.cz.

Čtěte dál …

Fitnutky pro mlsání bez výčitek

Vstoupili jste do nového roku s předsevzetím, že s veškerým sladkým je konec? Vaše lednice a spíž jsou teď plné zeleniny, ovoce a dalších výhradně zdravých potravin. Obáváte se, že pro něco, co potěší nejen vaši duši, tam již není místo? Platforma Fitshaker, která se...

pokračovat ve čtení

Jak si postavit kolo (za víkend)

Nakladatelský dům GRADA přichází s přehledným a jasným návodem, jak si sami postavíte kolo. To, že pochopíte, jak se kolo vyrábí a jak funguje, z vás udělá lepšího cyklistu. Jak si postavit kolo (za víkend) Ať už na něm chcete jezdit do práce, na výlety, nebo na...

pokračovat ve čtení

Česká republika se vrací na gastronomickou mapu světa – začátkem května se v Praze uskuteční národní kolo proslulé kuchařské soutěže BOCUSE D’OR

Dva teplé pokrmy kompletně připravené během 5 hodin a 35 minut, ideálně 12 kuchařů se svým týmem a 30 porotců, skutečných mistrů gastronomického oboru. A k tomu nezměřitelná dávka emocí, adrenalinu, fantazie a kuchařského umění.  To vše “live” před zraky diváků, v...

pokračovat ve čtení