Vyhrajte Zlaté dědictví – oblíbenou paštiku Májka

Paštiky jsou součástí našeho života. V dětství jsme je dostávali ke svačině nebo k večeři a neodoláme jim ani jako dospělí. Je jasné proč. Chuť, která nás vždy vtáhne zpět do dětských let. Paštika je skvělým společníkem nejen doma, ale i na výlety stačí prostě odtrhnout víčko a mazat, nebo rovnou nabrat kusem rohlíku.    

Náš tip: Májka

Na běžkách, výpravách do hor, ale i při běžných zimních výletech s dětmi – všude zažene hlad oblíbená paštika Májka od Hamé. Tato chutná svačinka, na které vyrostlo již několik generací, nás doprovází již od roku 1966. Díky praktickému balení stačí pouze odtrhnout víčko a mazat.  Tak na ni při balení batůžku nezapomeňte! Doporučujeme praktické balení 100 g za doporučenou maloobchodní cenu 32,90 Kč.

Více informací hledejte na: https://www.hame.cz/brand/show/cs?id=667

Soutěžní otázka: Ve kterém roce se v okolí Uherského Hradiště začala vyrábět paštika Májka?

Odpovědi zasílejte na mail: redakce@all4fun.cz do 25. 3. 2023. Do předmětu uveďte „Májka“. Ze  zaslaných  správných odpovědí vylosujeme tři výherce, kteří obdrží balíček od společnosti Hamé. 

Nezapomeňte uvést kontaktní údaje. Budeme rádi za like FB profilu All4fun, nebo instagramovému profilu All4funcz.

Výherce bude po skončení soutěže kontaktován mailem.

Na výhru nevzniká právní nárok.

Titulní foto: Shutterstock

Čtěte dál …

Nový neformální gastronomický projekt CRAFTED FOR FRIENDS zve do svých řad všechny tvůrce, prodejce a fanoušky kvalitních craftových produktů

Živina, pražírna výběrové kávy Dos Mundos, lihovar Landcraft, řemeslná pekárna Zrno zrnko, Rodinné řeznictví Čejka, dovozce prvotřídního Kampotského pepře .pepper..field, výrobce přírodních zmrzlin a nanuků Fresca Paleta a jediné pražské certifikované bio řeznictví...

pokračovat ve čtení

Řemeslná pekárna Zrno zrnko uvádí dokonalé koláče, šneky a další sladké kousky – v hlavní roli: extra čerstvé máslo z La Formaggeria Gran Moravia

Kvalitní máslo je nezpochybnitelným králem každé pekárny, ve které to s poctivým řemeslem myslí opravdu vážně. Své o tom vědí v oblíbené pekárně  Zrno zrnko, kde týdně zpracují 150 kilo másla! Stejně jako u všech dalších surovin, také v tomto případě sáhli po tom...

pokračovat ve čtení